Trigger

Extra ALV i.v.m. Toekomst NaJOU en presentatie ASR Woningfonds

Datum: 08 juli 2024

Op maandag 8 juli jl. kwamen we bij elkaar bij ASR. Marha Sinninghe, fundmanager van ASR Real Estate, nam ons mee in de corporate wereld van een institutionele belegger met haar duurzame ambities.

Na de presentatie volgde de Algemene Leden Vergadering. Deze extra ALV is in het leven geroepen vanwege het feit dat de statuten van NaJOU gewijzigd gaan worden; dit is nodig om de nieuwe, derde (JOU) club op te richten.

Vooraf in de uitnodiging was aangegeven dat gingen stemmen over 3 punten, te weten:

- opstellen Huishoudelijk Reglement

- leeftijdsgrens vanaf 50 jaar

- hoe om te gaan met de financiƫn

Er waren 30 leden in de zaal en er waren 35 ondertekende volmachten binnen, ofwel 65 stemmen. Op een ledenaantal van 79 is dat ruim boven het het vereiste percentage.

De uitkomst is dat een ruime meerderheid positief heeft ingestemd met de wijzigingen en dat de statuten hierop gewijzigd zullen worden.

Verder is een update gegeven over de buitenlandreis naar Tallinn en een doorkijkje naar het lustrumfeest op 6 december .

Uiteraard werd de avond afgesloten met een borrel en konden we napraten over onder andere de toekomst van NaJOU, het zomerreces, het nieuwe kabinet, prognoses over de kwartfinale van het Nederlands elftal en nog veel meer......

Het bestuur wenst iedereen hele fijne en mooie zomer toe !